Adopta a la Axe

Sobre la Axe

Codi: Bp_165
Sexe: female
Primer albirament: 25 de març de 2021
Nombre total d’albiraments: 5

La Axe es una balena amb un dibuix força particular a la part central del chevron, amb un punt blanc al final apropant-se a la zona del blazer.

L’aleta dorsal té una forma estándard, sense marques visibles. Però té un tall a la zona del peduncle, entre l’aleta dorsal i la cua, com a resultat d’una interacció amb una embarcació, sembla un tall amb una hèlix.

Una mica d'història

La Axe s’ha pogut observar en 5 ocasions entre els mesos de març i abril de 2021. La primera vegada que la vam albirar estava menjant sola a les costes del Garraf i en les altres quatre ocasions estava buscant aliment o viatjant tant sola com acompanyada d’un altre individu, els diferents dies amb individus diferents. Però, com a curiositat, va haver dos dies en les que vam albirar la Axe amb el mateix mascle a prop, una vegada anaven junts (dins del mateix albirament) i l’altre estaven a la mateixa zona pero més separats (es van apuntar en albiraments diferents ja que es van albirar en moments diferents pero en una zona relativament propera).

Adopta-la

Al adoptar-la t’enviarem un certificat d’adopció juntament amb la fitxa de l’individu.

Durant el temps de l’adopció se’t notificaran els nous albiraments de l’individu i se t’enviarà l’informe anual amb els principals resultats i fets destacats del projecte.

Preu de l'adopció:

50 euros anuals

Coneix a la Axe